Web Analytics Made Easy - Statcounter

سال تحصیلی جدید در ترکیه با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی از ۳۱ آگوست آغاز می‌شود. این متخصص، آیشنور بکاروگولو معتقد است که اعتیاد به صفحه‌نمایش در کودکان هنگامی‌که یادگیری در درجه اول توسط یک وسیله دیکته می‌شود، بسیار مهم‌تر است.

وی می‌گوید: "این بهترین ابزار آموزشی، چندان خوب هم نیست. اما برای این‌که کودکان بی‌سواد نمانند، آموزش آنلاین بهترین گزینه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

وی تاکید کرد: مدارس نه‌تن‌ها مرکز آموزش‌وپرورش، بلکه مکانی برای اجتماعی شدن هستند، در مدارس کودکان با همسالان خود برای حمایت از پیشرفت یکدیگر جمع می‌شوند و همه‌گیری کروناویروس یک نقطه‌ضعف بزرگ برای کودکان ایجاد کرده است و درزمانی که آنان نیازمند اجتماعی شدن هستند، مقابل صفحه‌نمایش حضور دارند.

وی در ادامه افزود: اعتیاد به صفحه‌نمایش سال‌هاست که یکی از مشکلات اصلی والدین شده است و این وضعیت در حال بهبود نیست. انتقال نورون در کودکانی که مدت‌زمان طولانی را صرف تلفن و تبلت‌های خود می‌کنند به‌سختی صورت می‌گیرد.

وی اظهار کرد: "وقتی از کودکانی که معمولا وقت خود را صرف بازی با چنین ابزار‌هایی می‌کنند، خواسته می‌شود تصویری با یک مداد ساده بر روی یک کاغذ بکشند، کودکان سه‌ساله، چهره‌های چوبی ترسیم می‌کنند، اما بعد از ۳ سالگی، کودکان می‌توانند چهره‌های انسانی را ترسیم کنند، این بدان معناست که رشد کودک در این زمان سالم است، اما در برخی موارد در کودک هشت‌ساله همان طرح‌واره سه‌سالگی مشاهده می‌شود. "

وی خاطرنشان کرد: این مورد، مهارت‌ها یا استعداد‌های نقاشی کودک نیست، بلکه به‌طور خلاصه بیانگر پیشرفت ادراکی کودک است و در هر گروه سنی بر این مورد دلالت دارد.

اعتیاد به صفحه‌نمایش و ناتوانی نقاشی کشیدن در کودکان

یادگیری از راه دور نیز برای والدین مزیتی دارد، زیرا به آنان امکان می‌دهد رفتار فرزند خود را کنترل کنند و دریابند که آیا توانایی ادامه تدریس در این مورد وجود دارد یا خیر.

اعتیاد به صفحه‌نمایش در سن ۴ سالگی بروز می‌کند و در این دوران والدین و کودک نمی‌توانند ارتباط و تعامل باکیفیت برقرار کنند و بعضی اوقات کودک نمی‌تواند به یک دلبستگی ایمن دست یابد.

وی بیان کرد: "ازآنجاکه وابستگی سخت‌تر می‌شود، اعتیاد نیز آغاز می‌شود؛ بنابراین کودکانی که در سن چهارسالگی قادر به برقراری روابط سالم با والدین نیستند، بیشتر در معرض اعتیاد قرار دارند. "

وی افزود: "این اعتیاد لزوما مربوط به صفحه‌نمایش نیست، بلکه ممکن است بعد‌ها در مورد افراد، غذا و چیز‌های دیگر بروز کند. "

مقابله با اعتیاد در بزرگسالی بسیار سخت‌تر است و در صورت ایجاد مداخله در دوران کودکی، درمان آسان‌تر می‌شود.

وی تصریح کرد: قبل از ۶ سالگی، کودکان نباید در معرض نمایشگر‌ها قرار گیرند، زیرا بعد‌ها در دوران کودکی می‌تواند مشکلات دیگری نیز به وجود آورد.

با این‌حال، وی خاطرنشان کرد که کودکان می‌توانند از طریق تلفن، تبلت و رایانه چیز‌های زیادی بیاموزند، اما صرفا انجام این فعالیت‌ها و نداشتن تجربیات آفلاین می‌تواند به روند ساخت سلول‌های عصبی مغز آسیب برساند.

هرچه کودکان با فعالیت‌های مختلف، سلول‌های عصبی بیشتری ایجاد کنند، ظرفیت شناختی آنان گسترده‌تر و خلاق‌تر خواهد بود، تماشای صفحه‌نمایش به مدت سه تا چهار ساعت برای یک فرد ۳۰ ساله و همین مدت‌زمان برای فرد ۱۲ ساله و بیشتر تاثیر یکسانی ندارد.

"درحالی‌که بزرگسال می‌تواند زمان سپری شده در مقابل نمایشگر‌ها را تحمل کند، اما یک ساعت هم برای کودک مشکل آفرین است، زیرا رشد سریع‌تری دارد. "

وی خاطرنشان کرد که او از مشکلات دور نگه داشتن کودک از فناوری در دوره دیجیتالی آگاه است، اما تاکید می‌کند که باید مرز‌ها به کودکان آموزش داده شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: نقاشی کشیدن پارسی خبر متخصص کودک نمایشگر نقاشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۴۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد

سخنگوی شورای اسلامی اراک گفت: فضاهای شهری امروز به طور کامل پاسخگوی نیازهای کودکان نیست، محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد.

عباس خسروانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی اظهار کرد: یکی از شاخصه‌های شهر دوستدار کودک توجه مدیریت شهری به تمایلات ورزشی و نیازهای حرکتی گروه‌های سنی کودکان و نوجوانان است که در شهرهای بزرگ و به‌دلیل سبک زندگی کم تحرکی که حاکم شده بسیار ضروری است و مورد تاکید شورای شهر قرار دارد.

وی افزود: یکی از رویکردهای ما در شورای شهر، تحقق برنامه شهر فعال است که ارتباط مستقیمی با کودکان دارد و یکی از مؤلفه‌های آن بازی و ورزش‌هاست که برای کودکان بسیار جذاب است که به افزایش میزان تحرک آنها در شهر کمک خواهد کرد و ما در سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها به این مهم توجه خواهیم کرد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اراک تصریح کرد: فضاهای شهری امروز به‌طور کامل پاسخگوی نیازهای کودکان نیست، محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد.

خسروانی با تاکید بر اینکه ما در شورا و شهرداری همه تلاش خود را برای توسعه زیرساخت‌ها به منظور تحرک هر چه بیشتر کودکان در شهر انجام خواهیم داد، گفت: افزایش فضای‌های ورزشی با رویکرد محله‌ای مانند احداث زمین‌های چمن ورزشی، ورزش‌های پارکی، ایستگاه‌های ورزش صبحگاهی و برگزاری جشنواره بازی_ورزش‌های کودکان در محلات و برای کودکان خاص همچنان در دستور کار شورا قرار دارد.

وی افزود: ایجاد فضای مناسب همراه با امکانات در پارک‌ها برای ورزش‌هایی شامل والیبال و بسکتبال و دوچرخه سواری و اسکیت برد و تسریع در احداث پارک آبی از دیگر پیشنهادات اعضای در نشست پارلمان کودک بود که مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

سخنگوی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک تاکید کرد: شهر فعال، با حضور کودکان فعال، یک منبع سرمایه‌گذاری در پیشرفت هرچه بیشتر سرمایه‌های انسانی شهر است.

خسروانی افزود: سیاست ما در شورا این است که برای گسترش میزان تحرک جسمی در سطح شهرها، باید محله محور برنامه‌ریزی و کار کنیم تا شهروندان به خصوص کودکان و نوجوانان برای ورزش کردن، نیاز خاصی به وسیله نقلیه و طی مسافت طولانی و هزینه کرد مالی نداشته باشد و بتواند در محله خودش با امکانات ورزشی که در دسترس دارد فعالیت کند به گونه‌ای که یکی از مهمترین دغدغه کودکان در پارلمان کودک همین در دسترس بودن امکانات ورزشی بود.

وی افزود: امسال هم شورا و شهرداری برای اوقات فراغت برنامه‌های بسیار خوبی تدوین کرده که از طریق رسانه‌ها اطلاع رسانی شده و کودکان و نوجوانان اراکی می‌توانند از برنامه‌های فرهنگی ورزشی که تدارک دیده شده بهره مند شوند.

سخنگوی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک اظهار کرد: اعضای پارلمان کودک در نشست با مدیر کل ورزش و جوانان استان، دغدغه‌های ورزشی خود را مطرح کردند و ایده‌های بسیار ارزشمندی ارائه شد.

کد خبر 748116

دیگر خبرها

  • رقابت ۱۰ گروه در جشنواره هنر‌های نمایشی کودک و نوجوان آذربایجان غربی
  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • راهکارهای جایگزین تنبیه بدنی در کودکان
  • نگاهی به کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان»/ شما خدا را می‌شناسید؟
  • دومینوی آسیب‌
  • نمایشگاه کتاب و آثار خط و نقاشی در هرات
  • همایش روز جهانی اتیسم در رشت
  • محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد
  • پاکسازی محیط زیست توسط کودکان شهر زاوه در هفته زمین پاک + تصاویر