Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، فرهنگسرای کتاب امسال با حضور در سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «کتاب سایه‌بان شهر» میزبان بازدیدکنندگان از این دوره از نمایشگاه کتاب در مصلای امام خمینی (ره) است.

یکی از برنامه‌های این بخش، اجرای نمایش برای کودکان، متناسب با کتاب‌های مختلف است؛ به طوری که روزانه برخی از شاعران و تصویرگران کودک با حضور در فرهنگسرای کتاب برای کودکان و نوجوانان به اجرای برنامه‌های آموزنده و شاد می‌پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین اختصاص بخشی برای نقاشی کودکان، قصه‌خوانی و تصویرگری موجب شده تا کودکان و نوجوانان مخاطب اصلی این غرفه باشند. روزانه در فرهنگسرای کتاب، کارگاه نمایش نیز برگزار می‌شود که در این کارگاه کودکان با قصه‌گویی نیز آشنا می‌شوند و پس از آن، آموخته‌های خود را به اجرا در می‌آوردند و با قرار دادن صورتک اشخاص و حیوانات مختلف، جای آنها سخن گفته و به صورت بداهه، نمایشی جذاب را در معرض دید سایر بازدیدکنندگان قرار می‌دهند.

به گفته یکی از مسؤولان غرفه فرهنگسرای کتاب، در این بخش علاوه بر آموزش اجرای نمایش و تقلید صدا، صورتک‌هایی به کودکان داده می‌شود تا از پشت آن به اجرای نمایش بپردازند. این اقدام مزایای مختلفی دارد؛ به طوری که ممکن است، کودکانی که به هر دلیلی خجالتی هستند، با قرار دادن صورتک، بهتر با دیگران ارتباط برقرار کنند و در برنامه‌های جمعی مشارکت داشته باشند.

معرفی کتاب مناسب برای افراد با سنین مختلف از دیگر اقدامات فرهنگسرای کتاب در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران است که روزانه برخی از نویسنده‌ها با حضور در این غرفه، با مخاطبان ارتباط برقرار کرده و به معرفی کتاب خود می‌پردازند. همچنین در بخشی از این غرفه، کودکان می‌توانند نقاشی شغل مورد علاقه خود را بکشند و جایزه بگیرند.

 همچنین کارگاه کرسی کتاب در ساعات پایانی نمایشگاه به بررسی آثار برتر و همچنین شاهنامه‌خوانی می‌پردازد و شعر و موسیقی بومی در این غرفه پخش می‌شود تا افراد از طریق موسیقی، با فرهنگ و آداب مناطق مختلف کشور آشنا شوند. البته برای این منظور، برخی از موسیقی‌دان‌ها و افراد آشنا با این حوزه، در غرفه به تحلیل و بررسی موسیقی اهتمام دارند.

غرفه فرهنگسرای کتاب از سمت متروی تهران در اوایل ورودی مصلای بزرگ امام خمینی (ره) قرار دارد که بسیاری از بازدیدکنندگان می‌توانند قبل از ورود به شبستان و غرفه‌های متعدد نمایشگاه کتاب، از فضای این بخش استفاده کنند.

نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تا ۳۱ اردیبهشت‌ماه از ساعت ۱۰ تا ۲۰ در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) دایر است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فرهنگسرای کتاب تصویرگری کودکان مصلای امام خمینی فرهنگسرای کتاب اجرای نمایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۱۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه چهار نمایشنامه «تیرنگ» در نمایشگاه کتاب

کتاب «تیرنگ» نوشته چهار نویسنده توسط انتشارات سوره مهر منتشر شد و در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، کتاب «تیرنگ» نوشته چهار نویسنده به تازگی توسط انتشارات سوره مهر منتشر و روانه بازار نشر شده است. این کتاب دربرگیرنده چهار نمایشنامه از چهار نویسنده جوان کشورمان است.

«تیرنگ» عنوان کتابی است که چهار نمایش‌نامه با عناوین «سرخ او»، «کسی در گور می‌گرید»، «میراِشکار» و «میان‌بر» را در خود جای داده است.

«سرخ او» به قلم مهیار هزارجریبی، برداشت آزادی از یک زندگی واقعی است که با محوریت شخصیت‌های «ننه حوا»، «گل نسا»، «آقای مهندس»، «خسرو» و «صبور» نوشته شده است.

«کسی در گور می‌گرید» از محمد فخرایی‌مطلق به بیان واگویه‌های مردمان جنوب به خصوص ناخدا‌های این خطه در مواجهه با طوفان و دیگر خطرات دریانوردی و نجات آن‌ها توسط پریان دریایی می‌پردازد که در لحظه به لحظه آن با مراسمی قدیمی به اسم «زار» بیشتر آشنا می‌شویم.

نمایش‌نامه سوم با عنوان «میراِشکار» از بهناز دوستی پاشاکلایی تصویری از مقاومت و تلاش یک زن مازندرانی برای حفظ بقا و موقعیت و حریم خود است. زنی به نام شوکا با شغل میراشکاری که اغلب شغلی مردانه است، مراقبت از جنگل، مزارع و دامِ اهالی را بر عهده می‌گیرد و در روز‌های حماسه قیام مردم آمل و در دل شب با چریکی از گروه سربداران جنگل، در میانه جنگل مواجه می‌شود.

آخرین نمایش‌نامه با نام «میان‌بر» از سجاد بحری نمایشی از روز‌های پایانی جنگ تحمیلی و تصمیماتی است که مردم سرزمین ما گرفته‌اند. تصمیماتی مانند رفتن یا ماندن.

این کتاب با شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ۲۱۵ هزار تومان عرضه شده است.

دیگر خبرها

  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان در سنندج
  • برگزاری جشن تولد برای مجموعه کتاب‌های پیامبران اولوالعزم در نمایشگاه کتاب
  • نمایشگاه کتاب و آثار خط و نقاشی در هرات
  • اجرای نمایش عروسکی«استخوان ماهی جادویی» برای کودکان رفسنجانی
  • تعطیلی یک کتابفروشی و آغاز غرفه‌سازی ناشران در نمایشگاه کتاب
  • عرضه چهار نمایشنامه «تیرنگ» در نمایشگاه کتاب
  • نشست ماهانه هنرمندان موسیقی با اجرای ۵ کنسرت